detalii profile SALAMANDER utilizate

către magazinul on-line ALFEMO

către site-ul specializat interiordesign-koncept.ro

descarcă catalogul cu modele uși

afla mai multe

Serviciile și produsele Koncept Design

ferestre si usi
ferestre termopan

Mobilier personalizat și canapele

 

Atât pe comandă cât și cu livrare direct de pe stoc.

Pentru o experiență cât mai plăcută a procesului de achiziție în ceea ce privește mobilierul de interior, reprezentanții Koncept Design oferă consiliere detaliată

(culori, sisteme, accesorizare, tipuri materiale etc.), se ocupă de proiectarea și efectuarea măsurătorilor de execuție, oferă asistență la implementarea montajului și menține o legătură strânsă între executant și beneficiar, astfel încât orice detaliu să fie luat în calcul.

 

Mobilierul poate fi realizat din pal, MDF și lemn masiv de diferite esențe, iar accesoriile sunt marca BLUM.

Canapelele din portofoliul nostru se găsesc pe stoc și pot fi livrate în cel mai scurt timp.

Ferestrele Koncept Design

 

Concepute și proiectate de specialiștii noștri, ferestrele Koncept Design satisfact cele mai exigente cerințe de ordin tehnic.

Putem aminti aici despre protecția antiefracție, izolația termică și fonică pe diferite grade de performanță, protecția împotriva radiațiilor ultraviolete și infraroșii, gradul de intimitate dorit și așa mai departe.

 

Furnizorii de materie prima pentru confecționarea ferestrelor termoizolante sunt de renume internațional, cu o istorie indelungată și o experiență pe măsură. Printre aceștia trebuie să enumeram pe SALAMANDER și SCHUCO, doi dintre cei mai importanți producători de profile de origine germană, Saint Gobain de origine franceză, cu un important istoric în ceea ce privește producția și laminarea de sticlă, Maco și Roto, doi dintre cei mai mari producători de feronerie la nivel european.

usi interior MDF porta

Uși de interior

 

Ușile de interior au un rol extrem de important în amenajarea interiorului căminului nostru. Pentru zona rezidențială recomandăm ușile de interior din MDF, de proveniență Germania sau Polonia.

 

Acestea pot fi achiziționate într-o paletă diversificată de modele și culori.

Tocurile reglabile ce îmbracă zidul pe intreaga sa grosime oferă un plus de estetică și design întregii uși.

 

Ușile pot fi construite atât cu deschidere normală, batantă cât și culisantă sau armonică, iar sticla care intră în componența ușii este șlefuită, căntuită și securizată.

 

 

mobilier si canapele
design interior constanta

Proiectare design interior

 

 

Pentru ca o locuință să devină ceea ce se chiamă ,,acasă'', trebuie să devină o extensie a personalității tale. Un cămin trebuie să emane o atmosferă plăcută și familială în orice clipă și în orice colț te-ai uita.

 

De aceea designul de interior este atât de necesar, pentru că iți transformă casa în ,,acasă'' și îți redă energia de care ai nevoie în fiecare zi.

 

Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor noștri, am pus la dispoziție o serie de pachete prestabilite de design, cu grade diferite de complexitate, pe care le poți alege în funcție de serviciile de care ai nevoie, de la o simplă consiliere și câteva sfaturi, până la proiecte cu randări 3D realistice și tururi virtuale.

Parchet și vopseluri

 

Parchetul laminat este furnizat de cunoscutul brand francez Alsapan, este compatibil cu sistemele de încălzire în pardoseală, are multiple finisaje și este foarte rezistent la trafic intens.

 

Vopselurile sunt de proveniență SUA, sunt ușor de aplicat, rezistă în timp, lasă peretele să respire și protejează impotriva apariției mucegaiului.

 

Rulouri și uși de garaj

 

Rulourile electrice accesorizează cu succes ferestrele unei case, asigurând astfel o umbrire eficientă în zilele însorite, protejând în același timp și de radiațiile ultraviolete. Rulourile pot fi de două tipuri, încastrate în zidărie sau suprapuse pe fereastra propriu-zisă. Se pot executa într-o multitudine de nuanțe și pot fi accesorizate cu plase de insecte de diferite tipuri.

 

Ușile de garaj pot fi atât de tip rulou cât și secționale, pot fi accesorizate cu ușă pietonală și asigură atât protecție antiefracție, cât și un grad înalt de izolare termică și fonică.

 

showroom koncept design
viziteaza-ne pagina de facebook

Sună acum!